tibia
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez antoland (2009-06-16 13:46:14)
Gość
Prosze o linka do silnika bo tamten jest nie dzialajacy // albo prosze o zrobienie ots-a nr gg : 6587310 z góy wielkie Dzięki
Gość
Prosił bym o wrzucenie jeszcze raz linku. Z góry dziękuje i pozdrawiam w razie czego oto moje GG 4340718 :)
Gość
ej jak bys mogl to podaj link do silnika bo ten co wkleiles to nie dziala to moje gg 2930053
Gość
Jak sie loguje na OTS'a to mam kolejke i nie moge sie zalogowac.
Gość
thx zrobilem swojol tibie thx
Gość
jkljhjtuytryughutjhjkhuyj
Gość
witam
Mam Pytanko Moze Wiecie Jak Crahowac sobie pkt na jakism ots ,Jak Ktos wie Niech Pomoze
Gość
pod ile jest rl tibia
Gość
Jak odpalic otsa Ja czyli Hoster moge grac a inni nie co sie dzieje pomozecie trudna sprawa z kolegom robie ale nie udaje sie pomuzcie plis chce miec swuj wlasny ots ale mi to sie nie udaje go odpalic co jest z tym ?
Gość
Witam.zrobiłem ots'a i nie wiem jakie ma ip ten moj ots.czy ktos by mogl powiedziec jak to sprawdzic?? z gory dziekuje
Gość
Gdy loguje się na ots tibia to mi wyłącza się tibia pomożesz ?
Gość
siemka mam do wszystkich prośbę aby ktoś mi pomógł stworzyć własnego otsa pod tibie 8.6 na no-IP część już mam zrobioną ale muszę go dopracować z góry Dziękuje oto moje GG 13249372 tylko na GG bo na necie nie siedzę i nie patrze po forach wiec proszę o kontakt na GG
Gość
Jak usunac red skulla w tibi 7.6